OSKIA Skincare

OSKIA kommer från gamla grekiskan och betyder att ”leverera skönhet”.
En näringsgivande hudvårdsserie som jobbar med att förbättra hudens hälsa för att uppnå en vacker hud med lyster tack vare naturliga ingredienser. De lyxiga produkterna innehåller en sammansättning av viktiga cellnäringsämnen för att boosta hudcellerna och deras effektivitet. 
Sedan lanseringen för fyra år sedan, har OSKIA vunnit över 26 internationella skönhetspriser, inklusive Best British Skincare Brand och Best Natural Brand.
 

 • PERFECT CLEANSER BALM

  En rengörande och vårdande rengöringskräm som är rik på vitaminer och naturliga mjukgörande ämnen som rengör på djupet och återställer fuktnivåerna. När kombinerad med vatten så får den näringsrika rengöringskrämen en mjölkaktig konsistens som tränger djupt ner i huden och avlägsnar smuts och orenheter som kan täppa igen porerna. Huden känns ordentligt ren och behaglig.   

 • RENAISSANCE CLEANSING GEL

  OSKIAs potentblandning av vitaminer och fruktenzymer avlägsnar snabbt och effektivt orenheter och makeup medan den aktivt ljusar upp och vårdar huden. När applicerad på huden omvandlas den rosa gelén till en lätt olja. Pumpaenzymer rengör porerna på djupet och tar bort glåmighet utan att irritera, medan vitamin C & E som är kända för sina stärkande egenskaper, stärker och skyddar huden mot fria radikaler och miljömässiga skador. Resultatet är en ren, balanserad hud som känns underbart mjuk och smidig.  

 • GET UP AND GLOW (serum)

  Ett återuppbyggande och energigvande serum berikad med ungdomshöjande näringsämnen och peptider som synbart ljusar upp huden genom att öka cellandningen och ladda upp hudens ATP energi. Detta uppfriskande serum lämnar huden mer strålande, hälsosammare och smidigare med en ungdomlig lyster.  

 • RESTORATION OIL

  En fin blandning av näringsämnen, blommiga oljor och extrakt för att hjälpa till att återställa hudens ungdomliga spänst. Naturliga aktiva ämnen och oljor hjälper till att göra huden fastare, återfuktar och fyller ut för att öka elasticiteten och reducera synliga fina linjer för en hälsosammare och strålande hy.  

 • MICRO EXFOILATING BALM

  Denna skonsamma exfolierande kräm innehåller mikro kiseldioxid och MSM-granuler som tar bort döda hudceller och orenheter samtidigt som näringsämnen och peptider förfinar, återställer lystern och mjukar upp huden.
  När den kombineras med vatten får den en lätt mjölkig konsistens. Huden känns ordentligt rengjord, behaglig och blir synbart mjukare.
   

 • RENAISSANCE MASK (6-faldigt prisbelönad)

  Den här anti-age masken kommer att återuppväcka din hy så den blir klarare och hälsosammare med en underbar lyster. Packad med OSKIAs signatur blandning av ungdomshöjande näringsämnen och kliniskt bevisad bio-aktiva ämnen. Den här masken jobbar effektivt med att ta bort döda hudceller, öka cellförnyelsen och ATP energi för att jämna ut och ljusa upp hudtonen.

 • NUTRI ACTIVE DAY CREAM

  En lätt anti-age dagkräm som ger långvarig återfuktning och viktiga näringsämnen för att förbättra cellernas effektivitet samt förebygger fina linjer och rynkor, verkar reparerande och främjar kollagenproduktionen.
  Återställer hudens smidighet och elasticitet för optimalt behag och lyster.   
   

 • BED TIME BEAUTY BOOST

  Denna lyxiga nattkräm ger din hud vård över natten för att förebygga tidiga ålderstecken och ge en mjukare, synbart hälsosammare hudton på morgonen.
  Lätt i texturen men rik på viktiga cellnäringsämnen och fukt, uppljusande och anti-age aktiva ämnen. Den är skapad för att stimulera hudens naturliga återställningsprocess, sudda ut synliga rynkor, hjälpa till att reducera åldersfläckar och ge huden en naturlig lyster och ungdomlig glöd. Skapad med OSKIAs MSMS-Regen komplex.
   

 • EYE WONDER

  En ordentlig återfuktande ögongel som är rik på ungdomshöjande näringsämnen, peptider och antioxidanter som hjälper till att återskapa cellernas skick och effektivitet medan den hjälper till att reducera tidiga ålderstecken och svullnad. Ersätter vatten med rosvatten för dess lugnande egenskaper. Ögonområdet blir uppfriskat, klarare och ser yngre ut.

 • RENAISSANCE HAND CREME

  Den här lyxiga handkrämen, härligt parfymerad med ros och kamomill och fylld med de allra bästa näringsämnena och bioaktiva ämnen som mjukgör och vårdar huden. Den lätta konsistensen är snabbabsorberande och doftar underbart.

 • SKIN SMOOTHING MASSAGE CANDLE

  Med en härlig blandning av bivax, sojaböna och kokosnötsolja är detta unika massageljus det ultimata sättet att mjukgöra och lugna huden.
  Tänd veken och när ljuset smält kommer blandningen av olja och vax vårda, mjukgöra och återfukta huden medan den naturliga Rose de Mai-doften engagerar sinnen för att ge en lugnande, sensuell massageupplevelse. Passar utmärkt till att använda som en återfuktande kroppsolja.  (Den låga smältningspunkten av vaxerna gör det möjligt att hälla oljan direkt på huden, men vi rekommenderar att man kollar temperaturen innan för säkerhets skull.)