Zarko Perfume

Zarko Ahlmann Pavlov har med det nordiska klimatet och livsstilen i tanken skapat Zarkoperfume. Hans fascination över franska parfymer och sammanslagning av molekyler skapade denna serie unisexparfymer som idag består av fem fräscha och eleganta dofter som andas lyx. 

 • MOLe´CULE

  Baserad på en molekyl som huvudingrediens gör denna parfym extra unik då molekylen reagerar på kroppens temperatur och dess omgivning, vilket gör att den anpassar sig efter sin bärare. En alldeles egen signaturdoft som inte går att efterlikna.

 • PINK MOLe´CULE

  En ren doft med starka sensuella undertoner baserad på nordiska inslag och Pink champagne där toppnoterna går direkt till basnoterna. En ren och fräsch med varma undertoner som påminner om en vårbris. En väldigt elegant doft som passar såväl på dagen som till kvällen.


  Toppnoter: fläder – aprikos - svart orkide - pink molecules (rosa molekyler)
  Basnoter: mahogny- cream accord-black wood archod
   

 • e´L

  En doft som passar den kvinna som eftersträvar lyx och är mitt i livet. Doften utvecklar sig från grönt te till pomenegrate med djupa sensuella toner utan att bli för tung. Lyxigt och sportigt fräsch!


  Toppnoter: pomenegrate – mjuka vita blommor
  Hjärtnoter: greens-grönt te India - ozoner
  Basnoter – Uppifrån och ner: vit söt mysk - blond woods
   
   

 • INCEPTION

  Filmen Inception gav grundidén till den här doften som går igenom 6 oilka faser till skillnad från de vanliga 3 man finner i parfymer, från lätta noter till tyngre som fyller dina sinnen. Bland ingredienserna finner du doftnoter som talar både till män och kvinnor: citrus, blommigt och kryddigt med inslag av trä. En doft med många upplevelser.  

 • OUD’ISH

  Ingrediensen Oud är en av världens dyraste råvaror som används i parfym och har en speciell doft av sötskog och skogsmark utan att göra doften träig. Ett annat ord för oud är det ”flytande guldet” då den kostar 1,5 gånger mer än just guld på grund av den höga efterfrågan.
  Den här doften är tillverkad av de finaste råvaror som finns på marknaden och dofter från oud, indiskt grönt te, ambra och vit mysk möts i en härlig lätt blandning som fullkomligt osar vardagslyx.