Caudalie

Från Bordeaux, Frankrike kommer det franska hudvårdsmärket, Caudalie. Det familjeägda företaget som äger vingården Chateau Smith Haute Lafitte började rikta in sig på hudvård 1993 när dom blev upplysta om vindruvkärnans unika egenskaper, den mest kraftfulla antioxidanten i växtvärlden.  Caudalies hudvårdsserier innehåller produkter med naturliga och vårdande ämnen där det går att hitta något för alla hudtyper.

 • CLEANSERS & TONERS

  Caudalie erbjuder skonsamma och vårdande rengöringar med olika styrkor och konsistenser för att anpassa efter hudens behov. Smuts och orenheter avlägsnas effektivt utan att torka ut huden och rubba balansen. Huden blir ren och fräsch och väl förberedd för efterföljande behandlingar. 

 • VINOSOURCE

  Vinosource är serien för den som behöver hjälp med att bibehålla fukten i huden. Serien innehåller produkter för alla hudtyper, både den kombinerade och fetare huden till den torra och mycket torra huden. Istället för att ge huden fett så tillförs huden med välbehövlig och långvarig fukt.
  Innehåller Vinolevure® som är ett stärkande ämne som hjälper huden att bibehålla vatten och fukt samtidigt som den stärker hudens immunförsvar.

 • Polyphenol C15

  Polyphenol C15 skyddar hud som utsätts för dagliga påfrestningar såsom föroreningar, UV-strålar och fria radikaler som är främsta orsaken till uppkomsten av rynkor.
  Tack vare druvkärnspolyfenoler, den mest kraftfulla antioxidanten i växtvärlden, skyddas huden och  bibehåller sitt ungdomliga utseende. Huden får fukt samtidigt som den bekämpar och förebygger uppkomsten av rynkor. Passar hud i 30-årsåldern som inte är redo för anti-ageing-produkter men behöver skydd kraftigt nog att stå emot de påfrestningar som orsakar att den åldras i förtid.   
   

 • VINEXPERT

  Vinexpert är serien för den som önskar anti-rynkprodukter med uppstramande effekt med mycket näring och som gör huden härligt mjuk och smidig. Huden får en omedelbar synbar lyster och känns behagligt återfuktad länge.
  Vinexpert innehåller den patenterade molekylen Reservatol som återfinns i stjälken på vinrankan, som effektivt ökar hudens fasthet och hjälper den bibehålla sin ungdomlighet.

 • PREMIER CRU

  Premier Cru är serien som innehåller alla anti-rynkegenskaper; bekämpar mörka fläckar, stramar upp, jämnar ut fina linjer och rynkor, vårdar och ger huden en underbar lyster.
   

  I serien finner du samtliga av Caudalies 3 patenterade nyckelingredienser som här möts i en kraftfull blandning som effektivt bekämpar ålderstecken och tar fram det bästa i din hud.
   

 • VINOPERFECT

  Vinoperfect är serien för den som önskar lyster och en jämnare hudton.
  Druvkärneolja och mango butter reparerar huden medan Viniferin, som är 62 gånger effektivare än Vitamin C, ökar hudens lyster och bekämpar mörka fläckar effektivt vid regelbunden användning för en jämnare och finare hudton och struktur.
  En naturligt vackra hud som du kan vara stolt över!  

   

 • DEVINE RANGE

  Innehåller produkter som framhäver din hud och kropp. Den väldoftande Divine Scrub tar effektivt bort döda hudceller och förbereder huden för efterföljande Divine Oil som återfuktar huden och lämnar den mjuk och smidig.
  Devine Range erbjuder även en färgad dagkräm som återfuktar och jämnar ut huden, och ett bronzing puder som hjälper till att framhäva dina ansiktsdrag. En härlig produktserie gjord enbart för att skämma bort dig själv. 
   

 • BODY

  Innehåller produkter som precis som för ditt ansikte, ger kroppen den vård och omtanke den behöver. Vine Body Butter och Nourishing Body  Lotion återfuktar huden på djupet tack vare vindruva- och sheasmör, så stram och torr hud blir omedelbart mjuk och smidig.
  En oslagbar duo för trött och torr hud är Crushed Cabernet Scrub och Contouring Concentrate med utslätande egenskaper. En kroppsskrubb som effektivt reducerar celluliter och tar bort döda hudceller, medan torroljan återfuktar och minskar gropar på lår och rumpa.
   

 • FRAGRANCE

  Caudalie erbjuder fem härliga dofter med en variation av sportiga, lätta och blommiga dofter samt varmare noter som för tankarna till sommaren.