EVE LOM

”Less is more”, EveLom motverkar hudens åldrande enkelt men effektivt. Blev kultklassat när modebibeln Vogue utnämnde märkets ”Cleasing Balm” som ”probably the best cleanser in the world”. Märket bevisar att det inte alltid behöver vara avancerat för att verka effektivt.

 • 2012 INSTYLE BEAUTY AWARDS

  EVE LOM Rescue Mask Wins Again! At the InStyle awards on Tuesday 31st January 2012, EVE LOM’s Rescue Mask won the award for “Best Mask for Congested Skin”. We are delighted that the Rescue Mask retains its position as the leading mask for the 7th consecutive year. Simple, Beautiful and Effective skincare from EVE LOM. 

   

 • Cleanser

  En vårdande rengöring som lugnar och lindrar irriterad hud. Eukalyptusolja får huden att andas och täpper därmed inte till. Resultatet är en mjuk, klar och strålande hud. Passar alla hudtyper

 • 3 Muslin Clothes

  Dukar som rengör och exfolierar och tar bort döda hudceller skonsamt vilket förbereder huden så den bättre kan absorbera fukt från de övriga hudvårdsprodukterna. Blodcirkulationen förbättras vilket ger en mjuk och smidig hud.

  Passar alla hudtyper

 • Rescue Mask

  En lerbaserad mask som verkar djuprengörande på stressad hud. Huden får andas samtidigt som överflödigt fett i huden reduceras och svullnader lugnas. Mandelflarn exfolierar skonsamt utan att irritera huden. Produkten ger ett mjuk och smidigt resultat samtidigt som den ger en kylande effekt. Alla hudtyper, fet hud

 • Moisture Mask

  En mask som återfuktar och återställer hudens egen fuktbalans samtidigt som den förebygger torr hud. Hjälper till att återställa utsatt hud som är påverkad av väderförändringar och miljö och appliceras med fördel inför en flygning för att skydda mot torr flygplansluft. Masken appliceras på kvällen efter rengöring och ska verka i ca 15 min och används 2 ggr i veckan eller vid behov. Resultatet är en klar, återfuktad och strålande hy redo att bemöta dagliga påfrestningar.
  Passar alla hudtyper

 • Moisturizer SPF15

  En fuktighetskräm som skyddar mot UVA- och UVB – strålar. Ger en mattfinish samtidigt som den har en lätt exfolierande effekt som förfinar hudytan och jämnar ut hudtonen. Innehåller kastanj som ökar hudens fasthet och bivax som bevarar fukten i huden.
  Normal hy, torr hy

 • Day Cream

  En vårdande hudkräm som är lätt i konsistensen och ger fukt samt verkar mjukgörande. Bevarar hudens naturliga fuktinnehåll samtidigt som den ger huden en matt finish.
  Blandhy, Normalhy, Torr hy

 • TLC Cream

  En återfuktande och vårdande kräm som reducerar svullnader och lugnar känslig hud. Eteriska oljan från rosen Otto Bulgarien mjukgör rynkor och fina linjer medan bivax jämnar ut hudtonen. Perfekt för den mogna huden.
  Mogen hy, torr hy

 • TLC Radiance Cream

  En lätt fuktighetskräm som är mjukgörande och återfuktar. Huden får spänst och lyft med en ungdomlig lyster. Produkten skyddar mot fria radikaler och återuppbygger hudens elasticitet.
  Passar alla hudtyper

 • Age Defying Smoothing Treatment

  En produkt som hjälper till att sakta ner åldersprocessen genom att minska förlusten av hudens kollagen tack vare vitamin E. Ger omedelbar effekt på rynkor och fina linjer genom en utfyllnadseffekt på linjernas djup med synbart uppstramande effekt. Fördröjer hudens åldrande vid regelbunden och långvarig användning.
  Alla hudtyper, mogen hud

 • Intense Hydration Serum

  En rejäl fuktboost för den hud som utsätts för de skandinaviska väderomväxlingarna som kan ge upphov till yttorrhet. Tack vare hyaluron så bibehåller huden sin fukt genom att bilda strukturer och kan därmed ge naturlig fukt. Hjälper till att motverka uttorkning och skador samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras tack vare långvarig återfuktning. Beskrivs som ”ett glas vatten för huden”.
  Alla hudtyper, torr hud

 • Intense Firming Serum

  Ett serum som hjälper huden att bygga upp sitt försvar innefrån. Hudens bindväv stimuleras vilket ökar hudens fasthet och stärker underhuden. Ett serum som reducerar ålderstecken tack vare bland annat mjölkprotein.
  Rynkor

 • Eye Lift

  En uppljusande triple-action ögonkräm som ökar fastheten runt det känsliga ögonområdet samtidigt som den mjukgör. Fina linjer reduceras då produkten ger långvarig fukt medan aktiva ingredienser ljusar upp och ger intrycket av en pigg och ungdomlig blick.
  Rynkor

 • Eye Cream Nyhet

  Reducerar mörka ringar och svullnader kring ögonområdet samtidigt som krämen är fuktbevarande. Jobbar med schweizisk krasse extrakt för att jämna ut huden och olja som föryngrar medan sheasmör hjälper till att bevara fukten. Resultatet är en återfuktad och jämnare hud.
  Passar all hudtyper

 • Dynaspot

  En akutbehandling av finnar med bland annat antiseptisk terpineol som främjar läkning. En lotion som snabbt avlägsnar orenheter och tar hand om överflödig talgproduktion och hjälper huden att återhämta sig.
  Specialvård mot finnar

 • Kiss Mix

  Mjukgör och vårdar spruckna och ömma läppar medan kinesisk mentol kyler och fyller läpparna. Verkar samtidigt skyddande mot hårda vindar och skadliga UV-strålar. En riktig året-runt produkt.
  Specialvård för läppar

 • Hand Cream SPF15

  En mjukgörande produkt som med hjälp av antioxidanter och sheasmör hjälper till och förhindrar tidiga tecken på åldrande på det område vi lätt glömmer bort, händerna. Med exfolierande salicylsyra och kokos jämnas och förbättras hudtonen samtidigt som händerna behåller sin fukt.
  Specialvård för händer

 • Cuticle Cream

  Återfuktande och skyddande vax för de ömtåliga och utsatta nagelbanden som tillsammans med bland annat sötmandelolja lindrar och läker skadade nagelband. Produkten förseglar och skyddar för yttre påfrestningar.
  Specialvård för naglar

 • Daily Collection

  Ett perfekt kit för trött hud som är i behov av att piggas upp med rengöring och ansiktsmask för att skydda och förbereda huden för dagliga påfrestningar.

 • Travel Essentials

  Favoriter för EveLom i reseförpackning så du kan fortsätta ta hand om och ge din hud det bästa även under resan.

 • Perfect Partners (Eye Cream + Eye lift)

  Ett kit som skyddar och lyfter ögonen för en klar blick. En oslagbar duo för det känsliga ögonområdet.