Kjær Weis

 

Kjaer Weis är skapat av den danskfödda och numera New Yorkbon, Kirsten Kjaer Weis. Kirsten har tänkt ”outside the box” och lyckats skapa naturliga ekologiska produkter och bevara lyxkänslan. Produkterna kommer i en metallförpackning med Kjaer Wis logga på och är samtliga refillbara, vilket är skonsammare mot miljön. 

 

Kirsten jobbade länge med att få fram sminkprodukter som inte irriterar huden och kan mäta sig med de kemisk-lastade produkterna utan att kompromissa i kvalité och finish. Resultatet blev en organisk makeup-serie som redan är en favorit hos de som eftersträvar ett miljövänligt och ändå lyxigt alternativ.  

 • Mascara

   

  En organisk mascara som ger längd och volym utan att klumpa. Den är speciellt designad för att ge precis lagom mängd för en naturlig och långvarig look.

   

 • Compact Foundation

  En organisk kompakt foundation tillverkad i Italien som med sötmandelolja och kokosnötsolja hjälper till att återfukta huden samtidigt som den har anti-age egenskaper. Resultatet är en semi-matte finish som ger intrycket av en felfri hud. Kommer i fem naturliga nyanser Gluten fri, parabenfri, inte testad på djur

 • Lip Tint

  En återfuktande och närande lip tint som hjälper till att reducera rynkor. Kommer i sju vackra nyanser

  Paraben- och glutenfri, ej testad på djur

 • Eye Shadow

  En ögonskugga i jordnära färger som ger en jämn och silkeslen finish tack vare att produkten innehåller bamboo.
  Kommer i 9 jordnära nyanser

 • Cream Blush

  Ett krämrouge som är perfekt för den med torrare hud. Produkten är återfuktande och närande samt innehåller anti-age egenskaper. Kommer i 6 snygga nyanser
  Glutenfri, ej testad på djur